• services 02
  • services 03

Services

Het Club lidmaatschap is zo uitgebreid als je zelf wilt. Als bewoner heb je automatisch een standaardlidmaatschap, dat je toegang biedt tot alle faciliteiten, zoals onze hippe trendy bar, de clublounge etc. Je kunt dit lidmaatschap eenvoudig online upgraden en er diensten of services aan toevoegen of je voor diensten afmelden.

Je kunt gebruik maken van de wellness faciliteiten of beautybehandelingen laten doen. Maar een chauffeur bestellen om je naar een bijeenkomst te laten brengen, een tennisbaan of een rondje golf laten reserveren behoort tot de mogelijkheden. En wat denk je van kaartjes voor een theatervoorstelling of een tafeltje in je favoriete restaurant? De City Club kan het voor haar leden regelen.  En als het even wat minder met je gaat weten we de snelle toegang tot de huisarts of de tandarts of zorgen we voor verzorging aan huis als dat nodig is. Kortom niets is ons te gek.

Het City Club Concept biedt 24/7 services, en beschikbaarheid van maatwerk diensten.
Ben je altijd thuis of ben je altijd op vakantie? De City Club appartements kunnen voor één nacht geboekt worden, voor een paar nachten of voor de rest van je leven. Het wordt dan niet alleen financieel aantrekkelijker, maar ook sociaal, omdat je met gelijkgestemden bent die ook genieten van de luxe en vrijheid, van de City Club, en van de stad.