• home 01
  • home 05
  • home 06
  • home 04
  • home 07
  • home 02
  • home 03

Wie is

CityClub Nederland denkt anders over wonen. Bij ons wordt wonen een belevenis. Wij helpen mensen om te leven op de manier die het best bij ze past, zo lang als dat kan. CityClub Nederland wil mensen inspirerend laten wonen, werken, recreëren, kortom leven op de manier die het best bij ze past, en het liefst zo lang mogelijk. Wij doen dat door bijzondere locaties te selecteren waar we flexibel inzetbare gebouwen kunnen ontwikkelen en exploiteren, met passende ondersteunende services en diensten, of het nu gaat om gemaksdiensten of noodzakelijk diensten zoals, zorg.  

CityClub is opgericht door Thijs Merks en Ruud Stemerdink.

Thijs en Ruud leveren met CityClub Nederland wat traditionele ontwikkelaars niet kunnen leveren; kennis van, en deelname in, de duurzame exploitatie van het concept. Door hun facilitaire kennis en ervaring in hotel-, woon- en zorgdiensten kunnen ze ook daadwerkelijk zorgen dat het concept slaagt. Vastgoed is naar hun mening geen zelfstandig doel op zich, maar moet vooral waarde toevoegen voor de gebruikers en eigenaars in waarde en beleving. CityClub Nederland doet daarom niet alleen de efficiënte realisatie van het vastgoed, maar ook de duurzame exploitatie. Dat is de beste garantie voor het slagen van het concept. 


City Club Nederland denkt anders over wonen. Bij ons wordt wonen een belevenisWij helpen mensen om te leven op de manier die het best bij ze past, zo lang als dat kanCity Club Nederland wil mensen inspirerend laten wonen, werken, recreëren, kortom leven op de manier die het best bij ze past, en het liefst zo lang mogelijk. Wij doen dat door bijzondere locaties te selecteren waar we flexibel inzetbare gebouwen kunnen ontwikkelen en exploiteren, met passende ondersteunende services en diensten, of het nu gaat om gemaksdiensten of noodzakelijk diensten zoals, zorg.  

City Club is opgericht door Thijs Merks en Ruud Stemerdink.

Thijs en Ruud leveren met City Club Nederland wat traditionele ontwikkelaars niet kunnen leveren; kennis van, en deelname in, de duurzame exploitatie van het concept. Door hun facilitaire kennis en ervaring in hotel- woon- en zorgdiensten kunnen ze ook daadwerkelijk zorgen dat het concept slaagt. Vastgoed is naar hun mening geen zelfstandig doel op zich, maar moet vooral waarde toevoegen voor de gebruikers en eigenaars in waarde en beleving. City Club Nederland doet daarom niet alleen de efficiënte realisatie van het vastgoed, maar ook de duurzame exploitatie. Dat is de beste garantie voor het slagen van het concept.